Der er en Bayern morder i Real Madrid

Ifølge statistikkerne, Zidane som spiller og træner fem gange i elimineringskampen mod Billige Fodboldtrøjer Bayern, Og alle eliminerede modstandere. UEFA Cup i 1995-96 På det tidspunkt spillede Zidane også i Bordeaux. Første runde spillede ikke, Den anden runde han spillede, Selvom Bordeaux tabte 1-3 til Bayern, Men stadig elimineret modstandere.

2001-02 sæson, Real Madrid i første runde af Champions League kvartfinalen 1-2 væk fra Bayern München Men efter anden runde af sejr, vil de gå videre.

Efter to år led de to hold igen. Dette er Champions League 16, Trøje Real Madrid slår Zidane i anden runde. Ind i det vindende mål, Hjælp Real Madrid score 2-1 for at vinde. 2013-14 sæsonen, Zidane tjente som Ancelottis assistent. Vidne til Real Madrids 5-0 runde fejning af Bayern i Guardiola. Real Madrid eliminerede Ancelottis Bayern 6-3 sidste sæson.

Manchester City kaptajn fejrer championship eksplosion

Efter en lang sæson af Manchester City, Endelig vandt Premier League mesterskabet denne sæson, Kaptajn Conpani ankom senere i Manchester, Manchester. Fansens bar fejrer med Trøje Manchester City fans. Vanskeligt at undertrykke følelser, Han fejrede deres mesterskab ved at sprænge munden.

Compagni: ” Dette er som første gang, Du kan ikke beskrive det. Jeg talte om det før spillet. Lad dig vinde spillet for første gang Du vil tro at du vinder alle konkurrencer. Når du mister et spil, Du tror du aldrig vil vinde igen. Og når jeg vågner op i morges, har jeg denne følelse, Men jeg vil ikke vente til et hold taber. Så i dag er det en anden oplevelse. ”

Efter spillet, omfavnede han også en Billige Fodboldtrøjer Manchester United fan i sin kones hjem. Han sagde: ” Dette viser, hvordan fodbold eksisterer i Manchester. I dag er det en god dag for blues. Men der er også halvdelen af røde. ” Derefter Han fejrede på FaceTime i De Bruyne og Kyle Walker. Efter at have set sin kones bedstemor spurgte Conpani ham: “Vil du have, at de kommer?”

At forlade Arsenal vil fortsætte med coaching

På grund af dårlig rekord denne sæson, Billige Fodboldtrøjer Arsenal manager Wengers udsigter er meget usikre. Britiske medier tror generelt det Hvis Arsenal fortsætter med at savne UEFA Champions League denne sæson, Wenger kunne næppe holde sin position. I et nyligt interview Wenger sagde, at hvis klassen, Udelukker ikke anden klub coaching.

Spurgt om han ville fortsætte coaching, hvis han forlod Arsenal Wenger sagde: ” Ja, selvfølgelig. Så længe jeg stadig har fysisk styrke og ønske om at fortsætte. Jeg ved, det afhænger af min fysiske og mentale tilstand. Det var den beslutning, jeg måtte træffe på et eller andet tidspunkt. ”

Wenger sagde da, at han stadig ville fortsætte med at uddanne Arsenal. Han sagde: ” Jeg bor i øjeblikket, Nu vil jeg bare gøre mit bedste for Arsenal. Jeg bekymrer mig ikke for meget om, hvad der vil ske med mig. Hvis der ikke er nogen fuldstændig dedikation, Selv ofre dit liv for dette, Du kan ikke træne Trøje Arsenal i 22 år. Jeg vil ikke ændre dette punkt. Indtil Arsenal slutter denne sæson, Indtil min kontrakt udløber. Derefter ved jeg stadig ikke, hvad jeg skal gøre. ”

Liverpools stærkeste konge kan slutte gylden bold regel

Liverpool præsident Kewell sagde, da vi talte om Salah’s varme tilstand denne sæson, Salah forventes at afslutte Billige Fodboldtrøjer Messi og Ronaldo’s stående regel på Golden Globe.

For Salahs præstation, Liverpool præsident Kewell sagde: “Salah sparkede en fænomenal sæson, Folk siger, at Salah helt sikkert vil vinde årets Premier League-spiller. Men jeg forventer endog, at han skal gå et skridt videre. ”

” Han har evnen til at score mål som hamp. Jeg kan ikke se nogen grund til at ignorere Liverpool Salah bliver en Golden Globe kandidat. Trøje Liverpool Salahs driblende evne er også fremragende. Dette gør forsvareren meget bange for ham. Denne stil ligner noget Messi, Messis driblende evne er verdens førende. Liverpool Salah kan gøre det samme, Det er svært for dig at stoppe sit gennembrud. “

Messi er fuld af lyst til Champions League

Barcelona coach Valdade deltog i en pressekonference før Chelsea. Når det kommer til nøglen til spillet, Valverde sagde: “Vores ide er den samme som Billige Fodboldtrøjer Chelsea. Spillet skal være opmærksom på forskellige detaljer. Denne detalje kan være afgørende. ”

Barcelona vil ikke understrege forsvaret? Valverde sagde: “Vi spillede nogle meget vigtige. Meget nervøst spil, morgendagens spil bliver som dette, Men vi ønsker at nyde spillet. Vi er virkelig et hold, der er svært at bryde målet. Hvis du holder målet, Vi kan gå videre til næste runde, Men Barcelona vil forsøge at sparke sin egen fodbold.”

Er det tilfreds med Paulinho? Bassa Valverde sagde: ” Det er helt sikkert tilfredsstillende. Han kommer fra en fjern liga. Men denne sæson har fungeret godt. Vi vil se om han kan spille i morgen. Foruden scoring kan denne spiller Det kan også hjælpe Trøje Barcelona på andre niveauer. ” Basa Mesi vandt sidste runde af spillet. Valved sagde: “Jeg synes, han har det fint. Meget tilfreds, og ligesom andre spillere i Barcelona, Fuld af entusiasme for spillet. Vi ved, at Champions League i høj grad kan stimulere spillernes moral. ”

Real Madrid overvinder alle vanskeligheder

Real Madrid 2-1 vinder over Paris Champions League kvartfinaler, Billige Fodboldtrøjer Zinedine Zidane sagde meget tilfreds med resultaterne af konkurrencen, Meget tilfreds med spillernes ydeevne. Zidane sagde: ” Vi har overvundet alt, og vi vil fortsætte, Bestræbe os på at nå vores mål. Dette hold har altid været tilfældet. ”

Om deres eget startvalg, Zidane sagde: “Vi har hver spiller, Jeg valgte start elleve. De spillede rigtig godt, og de trænede meget godt. Jeg vil gerne lykønske min spiller. Fra begyndelsen af spillet spillede de et godt og fokuseret spil. Det er meget vigtigt at sparke denne form for præstation. Vi vandt på et vanskeligt kursus. Som vi gjorde i første runde, er vi meget tilfredse og meget glade. ”

På beslutningen om at erstatte Bell, Trøje Real Madrid Zidane sagde Bell forstår sådanne arrangementer, Han sagde: “Jeg er sikker på, at han er ivrig efter at få mere spilletid, Men vi har mange spil. Real Madrid vil fortsætte præstationen nu. Jeg tror, at hver spiller er meget vigtigt, Det tror jeg, Real Madrid Bell er en af dem. Bare rolig, han startede ikke denne episode Fordi han får spilletid. ”

Sanchez kæmper virkelig for United

Sanchez sluttede sig til Arsenal fra Billige Fodboldtrøjer Manchester United i løbet af vintervinduet, Ifølge nyhederne, En insider fra Manchester United sagde, For hurtigt at følge rytmen af Manchester United, Sanchez vil træne i holdet, Tilføj dig selv en halv time for at styrke sin egen kernestyrke.

” Da han var færdig med at træne udefra, Hovedet ned kan du se dampen, der udsender fra ham, Det er så imponerende. Han behøver ikke at gøre det, Men han har insisteret, Du kan ikke finde en mere professionel spiller end ham, Han er rigtig god. ”

Ifølge en insider hos Manchester United, ” Efter at have fulgt træningen af store enheder, Trøje Manchester United Sanchez selv vil øve i endnu en halv time. Ingen i Manchester bad ham om at gøre det, Men han følte, at han kunne blive bedre. ”